Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

BASIC Česká republika, z.s.
IČO 02465612
se sídlem Petra Bezruče 887/41, Kobylisy, 182 00 Praha

Kontaktní e-mail: basic@basic.cz


Jaké údaje sbíráme, proč a jak dlouho

Zaslání PDF knížky

Na základě vašeho souhlasu sbíráme vaši e-mailovou adresu, abychom vám na ni mohli poslat PDF knížku.

Uchováváme ji po dobu 60 dní.

Newsletter

Na základě vašeho souhlasu sbíráme vaši e-mailovou adresu, abychom vám mohli posílat e-mailová upozornění na nové články, termíny přednášek, letního doučování či táborů, nebo jiné akce.

Uchováváme ji po dobu max. 5 let

Žádost o volné místo

V rámci budoucího plnění smlouvy sbíráme vaše jméno, email, telefon a informace, které poskytnete v průvodním dopisu. Tyto informace potřebujeme, abychom se spolu dohodli na pohovoru a mohli vaši žádost posoudit.

Uchováváme je po dobu 3 měsíců.

Kontaktování, poptávka, rezervace

V rámci budoucího plnění smlouvy sbíráme jméno a e-mail, případně telefon a pobočku, která je vám nejbližší. A to abychom mohli správně zodpovědět váš dotaz a vyřídit poptávku služeb, či rezervaci vašeho místa na kurzu.

Uchováváme je po dobu max. 1 roku.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od vás sbíráme jméno a fakturační údaje. Tyto údaje potřebujeme k vyřízení objednávky a k vystavování a archivaci daňových dokladů.

Údaje uchováváme po dobu, kterou stanovuje zákon.

Osobní údaje dětí pod 16 let

Takové osobní údaje sbíráme jen na základě výslovného souhlasu rodičů, nebo zákonných zástupců dítěte.


Kdo údaje zpracovává

BASIC Česká republika, z.s. (IČO 02465612, se sídlem Petra Bezruče 887/41, Kobylisy, 182 00 Praha) jako provozovatel webu.

Externí zpracovatelé

Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou), který spravuje web a stará se o marketing.

Veronika Masopustová (IČO 02908131, se sídlem Božejov 95, 394 61 Božejov), která se stará o marketing

SmartSelling a.s. (IČO 29210372, se sídlem Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno), která provozuje aplikaci pro hromadný e-mailing.

Smartsupp.com, s.r.o. (IČO 03668681, se sídlem Milady Horákové 1957/13, Černá Pole, 602 00 Brno) jako provozovatel aplikace pro online chat.

Pobočky BASICu

ZŠ a MŠ Basic, o. p. s. (IČO 282 93 240, se sídlem Šámalova10, 615 00 Brno – Židenice)

Studijní centrum BASIC – České Budějovice, z. s. (IČO 285 56 861, se sídlem Třebotovice 2499, 377 06 České Budějovice 5

Irena Švecová (IČO 736 01 942, se sídlem Svatý kříž 71, 588 01 Havlíčkův Brod)

Studijní centrum BASIC HK, o. s. (IČO 285 52 610, se sídlem Eliščino nábřeží 842, 500 03 Hradec Králové)

Studijní centrum BASIC – Jihlava, o. p. s. (IČO 291 84 614, se sídlem Masarykovo náměstí 9, 586 01 Jihlava)

Ing. Hana Hábelová (IČO 061 97 752, se sídlem Víska 7, 471 03 Kravaře)

Ing. Lenka Suchánková (IČO 468 22 780, se sídlem Zeyerova 716/5a, 353 01 Mariánské Lázně – Úšovice)

Mgr. Pavlína Sylvarová (IČO 667 51 802, se sídlem Poděbradská 109, 289 01 Poděbrady)

Jana Langrová (IČO 049 75 227, se sídlem Bohuslavice 74, 789 72 Bohuslavice)

Pavla Chromečková (IČO 883 29 305, se sídlem Klimkova 34, 710 00 Slezská Ostrava)

Zdeňka Bydžovská (IČO 422 59 525, se sídlem Ráby 83, 533 52 Staré Hradiště)

Studijní centrum BASIC – Vysočina, o. p. s.(IČO 280 88 841, se sídlem U Prostředního mlýna 128, 393 01 Pelhřimov)

Bc. Kateřina Sazmová (IČO 706 76 496, se sídlem Na Troubách 995/9, 397 01 Písek

Studijní centrum BASIC – Plzeň, z. s. (IČO 054 30 577, se sídlem Veleslavínova 12, 301 00 Plzeň)

ZŠ a MŠ Basic Praha, o. p. s. (IČO 24746819, se sídlem Petra Bezruče 887/41, 182 00 Praha 8 – Kobylisy)

Mgr. Markéta Hajduková (IČO 487 27 776, se sídlem Kpt. Jaroše 599, 751 01 Tovacov)

Martina Jiráčková (IČO 019 57 872, se sídlem Lipová 469, 270 61 Lány)

Studijní centrum BASIC – Trutnov, s. r. o. (IČO 020 18 748, se sídlem Horní Brusnice 57, 544 74 Horní Brusnice)

Pavla Gášková (IČO 746 01 725, se sídlem Stará cesta 1827, 755 01 Vsetín)

Jana Kovářová (IČO 416 06 060, se sídlem Starý Petřín 58, 671 06 Šafov)


Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 22.5.2018.

© BASIC Česká republika, z.s. | ochrana osobních údajů.

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Studijní centrum BASIC je oprávněno používat služby Applied Scholastics®. Applied Scholastics® je ochranná známka ve vlastnictví mezinárodní organizace Association for Better Living and Education International a je použita s jejich svolením.

Top